Lazy Teenage Superheroes

Úgy hangzik, mintha a Hősök című film folytatása lenne? Majdnem. Ez ismét egy amatőr vállalkozás, ezúttal a tengerentúlról. A friss, már 2011-es bemutatású 12 perces izgalmas, trükkökkel dúsított sci-fi filmecskét egy marék lelkes amatőr filmes készítette el, állítólag mindössze 300 amerikai dollárból.

szuperhősök

Lusta Tini Szuperhősök

Izgalmas vágások, pörgős cselekmény, ez viszi előre a filmet. A speciális effektusok nagy mennyisége meglepő – állítom, hogy bármely mai fantasztikus sorozatban megállná a helyét. A szereplők amatőrök, de ezen ügyesen átlendít a rendező, nincs időnk hosszas dialógusokon nyavalyogni. Mindamellett a humor sem hiányzik a történetből. Legalább a rendező nevét - Michael Ashton - érdemes megjegyeznünk, de azt gondolom, a többi fiatallal is találkozunk még a jövőben.

szuperhősök

Összecsapás

A film történetének előzménye, hogy Tyler, az átlagos félszeg tizenéves éli megszokott hétköznapjait, míg egy nap véletlenül lakótársul nem szegődik három szuperképességekkel megáldott hasonló korú sráchoz: Mitchellhez, Calvinhez és Richardhoz. Igaz, Tylerben egyvalami mégis van, ami különleges társaiból hiányzik, ez pedig az ambíció. Így a Lusta Tini Szuperhősök vezetőjévé avanzsált Ty megpróbálja újdonsült szuper barátait rávenni arra, hogy tegyék félre a videójátékokat, emeljék végre fel a feneküket a kanapéról és mentsék meg a világot, saját maguk szórakoztatása helyett.
Mitch, Cal, és Rick keresett szuperhős csapattá válik, de úgy döntenek, hogy visszatérnek a fiatal életükhöz, amíg a társadalom is képes lesz elfogadni és díjazni őket. A barátságukra alapozva közös döntést hoznak arról, hogy leteszik a köpenyt és megpróbálnak normális, átlagos életet élni.
A film itt veszi fel a cselekmény szálát, nyolc évvel azután, hogy megszabadultak a maszkoktól. Közös lakásban laknak Tylerrel és élik a hozzájuk hasonló fiatal srácok életét: alkalmi munkák, bonyolult szerelmi élet, lakbérfizetés és viták arról, hogy ki veszi ma a sört. A világ nagy része mit sem tud valódi személyiségükről, ők pedig képesek rá, hogy feltűnés nélkül mászkáljanak az utcákon. Azonban a szupererők birtokosainak időnként kötelessége jóra használni adományát, akkor is, ha ezek rejtve vannak. Habár a járőrözést abbahagyták a városban, a baj és a gonoszok valahogy mindig megtalálja őket. Ahogyan az várható, hőseink kísérlete, hogy normális életet éljenek, kudarcba fullad.

szuperhősök

Repül a gonosz, ki tudja hol áll meg...

Így Ty, Mitch, Cal, és Rick együtt más különleges karakterekkel ebben a fantasztikus környezetben újra Lusta Tini Szuperhősökké válnak és szórakoztatnak bennünket akciókkal, trükkökkel, humorral és egy csepp paródiával is vegyítve.
(Forrás: www.lazyteenagesuperheroes.com)

A film:

Érdemes a kulisszák mögé is belesni:


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>